Informatie lessen

De lessen worden zo veel mogelijk naar jouw agenda gepland.
De les begint op een willekeurige locatie. Vaak bij de cursist thuis of op de plek waar hij of zij op dat moment is. Tot 1,5 uur voor aanvang van de les is het mogelijk deze locatie te wijzigen. De enige voorwaarde die wordt gesteld is dat deze locatie wel in mijn regio moet zijn. Aan het einde van de les, rijd je zelf naar huis of je wordt thuis gebracht door de leerling die na jou rijdt.

Van elke geplande les zal je een bevestigings-e-mail ontvangen. Hierdoor kunnen er geen misverstanden over de planning ontstaan. Hierdoor kun je ook gelijk bijhouden hoeveel uren er al gereden zijn.  Het gehele overzicht is ook makkelijk terug te vinden via de leerling app van PlanGo. De download link is rechts weergegeven.

Download de app hier voor Android:

Download de app hier voor Apple:

Het plannen van de lessen is altijd in overleg. Mocht je onverwachts verhinderd zijn, dan is het mogelijk de les te verzetten. Tot 48 uur voor aanvang van de les is dit kosteloos. Bij het annuleren of het verzetten in een periode van minder dan 48 uur voor aanvang van de les worden de kosten van de afspraak in rekening gebracht. Dit geld niet als de les in diezelfde week nog is in te halen.

Indien ik op de afgesproken tijd en locatie voor de deur sta en jij verschijnt niet voor de les (no show) dan wordt de les in rekening gebracht. Ik hanteer hierbij een maximale wachttijd van 10 minuten. Ook neem altijd telefonisch contact op en/of stuur de cursist een WhatsAppje.

CBR Examen

De Gezondheidsverklaring:

Per 1 november 2017 moeten leerlingen voor het  autorijbewijs zelf hun gezondheidsverklaring indienen via MijnCBR.
Log in met jouw DigiD en regel jouw eigen gezondheidsverklaring.

Klik hier om in te loggen
bij MijnCBR en om uw gezondheidsverklaring te regelen.

Machtiging:

Als ik voor jou een rij-examen, theorie-examen, tussentijdse toets of een rijtest wil inplannen dan heb ik daar een machtiging voor nodig.
Klik hier en machtig Rijschool de Kapitein:

Rijschool De Kapitein met het rijschoolnummer: 2061X1

Zelfreflectie formulier:

Op de dag van jouw auto examen heb jij een zelfreflectie formulier nodig. Klik op de onderstaande foto en er word een PDF bestand geopend met daarin het zelfreflectie formulier.

Klik hier voor het formulier. 

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles

*Gratis proefles is alleen voor mensen zonder het autorijbewijs. Dus als je wilt starten bij De Kapitein. Les je al ergens en je maakt de switch mag het ook.

Bel: 0625274986Aanmelden